با دانش و مجهز شروع کنید
دیپروتد با دانش و مجهز شروع کنید
یکی از اهداف استارت‌آپ‌ها درآمدزایی است. از سویی دیگر، مهم‌ترین هدف سرمایه‌گذاران روی ایده‌های جدید و شرکت‌ها نوپا پول‌دار شدن و سود بیشتر است. همه استارت‌آپ‌های موفق پول‌دار نمی‌شوند و همه ایده‌های بکر به درآمدزایی نمی‌رسند. اینفوگرافی زیر مسیر پول‌دار شدن از یک استارت‌آپ را به شما نشان می‌دهد.

گام اول سخت اما شیرین و پراسترس است. گام دوم انرژی و انگیزه می‌خواهد ولی برای گام‌های بعدی باید طرح و برنامه داشت و به دنبال اهداف بود. اگر تصمیم دارید کارآفرین شوید یا یک استارتآپ جدید راه بیندازید یا ابتدای این راه هستید، مطالب آموزشی و کاربردی زیر حتما به دردتان می‌خورند و می‌توانند برخی سوال‌های شما را پاسخ بدهند.

ساختن یک برند با ساختن یک برند موفق و پول‌ساز تفاوت دارد. بسیاری از افراد برای برند و نام تجاری کسب‌وکارشان همه کاری می‌کنند اما باز هم شاهداند که برند رقیب فقط فروش می‌کند. اگر تصمیم گرفتید به وضعیت برندتان سروسامانی بدهید و به سوی یک برند پول‌ساز حرکت کنید، پیشنهاد می‌کنیم کمی وقت صرف کنید و ده مطلب خواندنی سایت شبکه درباره موفقیت یک برند را بخوانید.
در چشم‌انداز کارآفرینی به شدت رقابتی امروز، تفاوت حرف اول را می‌زند. رشد دات-کام در دهه‌های 90، قبول این باور را در کارآفرینان بیشتر کرد که تقریباً هر کسی که بتواند در این عرصه تلاش کند، به موفقیت خواهد رسید.

فرآیند ایجاد استارت‌آپ یا تبدیل کردن ایده به پول فرآیندی چند مرحله‌ای و پیچیده است که به مدیریت منابع و زمان حرفه‌ای نیاز دارد. بیش‌تر افراد تنها داشتن یک ایده را متناظر با درآمد هنگفتی می‌دانند اما در واقع هیچ ارتباط مستقیمی میان این دو وجود ندارد. در ادامه، به بررسی مراحلی خواهیم پرداخت که بین فاصله تبدیل ایده به پول قرار دارند.
بسیاری بر این باورند استارت‌آپ‌ها یا شرکت‌های نوپا و نوبنیان شرکت‌هایی هستند که با ایده‌ای خلاقانه و انقلابی پا به عرصه حوزه فناوری اطلاعات گذاشتند و محصول یا سرویسی را پدید می‌آورند که پس از آن زندگی بدون سرویس ارائه شده غیرممکن خواهد شد.

این ‌گونه که پیدا است، نخستین گزینه بسیاری از صاحبان کسب ‌و کار، تجارت در حیطه فناوری است؛ حیطه‌ای گسترده و به‌سرعت رو به‌ رشد که سرمایه‌گذاران عادی و خطرپذیر را جلب می‌کند و اگر در کار خود موفق شوید، به سود کلانی دست خواهید یافت.

کارآفرینی یعنی چند سالی از عمرت را طوری زندگی کن که اکثر آدم‌ها زندگی نمی‌کنند، آن وقت بقیه عمرت را جوری زندگی کن که اکثر آدم‌ها نمی‌توانند.

افزونه‌ها و برنامه‌های کاربردی برای کارآفرینانی که در طول روز وقت کمی دارند، ابزارهای ارزشمندی به شمار می‌روند. در دنیای استارت‌آپ‌ها بهره‌وری مفهومی است که ارتباط مستقیمی با راهبرد دارد. برنامه‌ها و افزونه‌هایی که در ارتباط با سرویس‌های ایمیلی هستند اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرند؛ از جمله عواملی به شمار می‌روند که بهره‌وری کارآفرینان را افزایش می‌دهند.

وقتی کسب و کاری را راه‌اندازی می‌کنید، مسیر درازی را تا رسیدن به هدف، از شبکه‌سازی گرفته تا یافتن فضای کاری مناسب، در پیش دارید. با وجود تمام مشغله‌هایی که دارید، فناوری می‌تواند به کمک شما بیاید و کارتان را راحت‌تر کند. اما تشخیص این که کدام فناوری‌ها می‌توانند ارزشمند باشند و کدام یک از آن‌ها به کار شما نمی‌آیند، کار دشواری است. حال ما چند اپلیکیشن را به شما معرفی می‌کنیم که می‌توانند برای هر استارتاپی مفید واقع شوند.
0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید