بزرگ ترین پرینتر سه بعدی ساختمان ساز
بزرگ ترین پرینتر سه بعدی ساختمان ساز پرینترهای سه بعدی صنعتی یکی از امیدهای بشر برای حل مشکل مسکن و گرانی ساخت آن به حساب می‌آیند؛ آیا زمان آن رسیده است که این پرینترها یک ساختمان چند طبقه یا حتی برج بسازند؟

یک شرکت روسی اعلام کرده است که قصد ساخت بزرگ­ترین چاپگر سه بعدی صنعت ساخت‌و‌­ساز جهان را دارد. طبق ادعای این شرکت، چاپگر اس 500 توانایی این را خواهد داشت که یک ساختمان ۶ طبقه کامل را در کم‌ترین زمان ممکن یعنی تنها چند ساعت چاپ کند. نام این شرکت روسی «اِی اِم تی اِسپِتساویا گروپ» ( AMT-SPETSAVIA group) است.

البته درک کامل بیانیه مطبوعاتی این شرکت کمی سخت است؛ ولی بر اساس مطالب نوشته شده در آن، پرینتری با مشخصات «اِس ۵۰۰» می تواند یک ساختمان ۶ طبقه کامل را با ابعادی به طول ۱۱.۵ در ۱۱ متر و ارتفاع ۱۵ متر بسازد. سازنده‌های این پرینتر مدعی شده‌اند که عدد آخر یعنی ارتفاع، در نسخه‌های پیشرفته‌تر «اِس 500» تا ۸۰ متر هم قابل افزایش است.
بزرگ ترین پرینتر سه بعدی ساختمان ساز این شرکت در بیانیه دیگر مطبوعاتی خود که به طور هم‌زمان منتشر کرده، مدعی شده است چاپگر دیگری با نام «اِس 300» را می‌سازد که توانایی چاپ یک شی به طول و عرض ۱۱.۵ در ۱۱ و ارتفاع ۵.۴ متر را دارد. این ارقام برابر است با اندازه یک ساختمان دو طبقه با زیر بنای ۱۲۰ متر مربع.

اگر این دو داده را با یکدیگر بررسی کنیم، دو عدد اول (طول و عرض) بیش از ۱۰ متر هستند؛ پس تنها تفاوت بین دو مدل «اِس ۵۰۰» و «اِس ۳۰۰» در مولفه ارتفاع خواهد بود. همانطور که اشاره کردیم، طبق اعلام شرکت سازنده، در مدل «اِس ۵۰۰» ارتفاع تا ۸۰ متر هم قابل افزایش است. بر اساس استاندارهای ساخت‌و‌­ساز، هر طبقه باید به طور میانگین ۳ متر ارتفاع داشته باشد، در نتیجه مدل پیشرفته «اِس ۵۰۰» باید توانایی چاپ یک ساختمان ۲۶ طبقه را داشته باشد که به طور قطع چنین ساختمانی در دسته آسمان خراش‌ها قرار می‌گیرد.

این پرینتر سه بعدی می‌تواند یک ساختمان ۶ طبقه را تنها در چند ساعت بسازد

هرچند اگر این چاپگر بتواند در چنین ابعادی کار کند، دلیل بر آن نیست که بتواند ساختمان را به شکل درست و صاف چاپ کند. طبق ادعای شرکت سازنده، این چاپگر در ارتفاعاتی نزدیک به سطح زمین می­تواند در هر ساعت ۲.۵ متر مکعب سیمان را به عنوان مصالح استفاده کند.

آقای «الکساندر ماسلوف» مدیر عامل شرکت «اِی اِم تی اِسپِتساویا گروپ» طی یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد:

 تقاضاهای مکرری از شرکت ما شده بود تا دستگاهی بسازیم که امکان چاپ ساز‌­ه های چند طبقه‌ای را داشته باشد. اکنون با اطمینان می‌گویم که چنین دستگاهی وجود دارد. علاوه بر اینکه تلاش داشتیم تا رویایی شرکت‌های ساختمان‌سازی برای چاپ ساختمان‌های چند طبقه را محقق کنیم، با استفاده از دو ابزار صبر و مدیریت توانستیم دستگاهی بسازیم که به توانایی‌های واقعی آن ایمان داریم.

انتظار می‌رود اولین نسخه از این چاپگر اواخر سال ۲۰۱۸ میلادی آماده شود. ما نیز روند ساخت و ساز این چاپگر سه بعدی هیجان‌انگیز را با اشتیاق دنبال خواهیم کرد. تا پیش از این چاپگر‌های سه بعدی تنها امکان چاپ مدل‌های مینیاتوری از ساختمان‌های مدرن یا در بهترین حالت چاپ مدلی از یک دفتر کار یک طبقه ­ای را داشتند، ولی در صورت موفقیت در ساخت چاپگری مانند «اس ۵۰۰» شاهد چاپ ساختما‌ن‌هایی با مقیاس بزرگ و قابل توجه خواهیم بود.


این موضوع در حالی است که چاپگرهای سه بعدی یکی از برترین راه‌حل ­ها برای برطرف کردن نیاز جهانی مسکن محسوب می‌شوند. ورود این چاپگر غول پیکر در شرایطی است که ساخت مصالح اولیه خانه با استفاده از چاپگرهای سه بعدی رواج چشم‌گیری یافته است. چاپگرهای سه بعدی ساخت‌و‌­ساز در شرایط بحرانی و اضطراری از قابلیت ساخت سریع و آسان ساختمان‌های کم‌هزینه برخوردار هستند که از مصالح ساد‌ه ­ای مانند آب، خاک یا سیمان استفاده می‌کنند. برآورد می‌شود که تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۴ میلیارد انسان در سراسر جهان در خانه‌هایی ساخته شده با کمک چاپگرهای سه بعدی زندگی کنند.
0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید