استارت آپ هایی موفق سال 2017
استارت آپ های موفق 2017  با سرعت پرشتابی در حال تبدیل شدن به مدل اصلی شروع کسب و کار در تمام دنیا هستند و به همین سبب است که به تازگی با آغاز هر سال، فهرستی از پدیده های نوظهور که باید منتظر طوفان آن ها در دنیای صنعت تجارت به ویژه فناوری باشیم، معرفی می شوند. اما به جز زبده های استارتاپ ها، دیگر چه کسی جز سرمایه گذاران خطرپذیر برای تعیین این فهرست مناسب است؟ به گزارش روزنامه هفت صبح، این سرمایه گذاران هستند که این صنعت را رصد می کنند، استارتاپ ها را راهنمایی می کنند، به غرولندهایشان گوش می کنند و روی آن ها سرمایه گذاری می کنند. بیزینس اینسایدر به سراغ همین سرمایه گذاران خطرپذیر (VC) رفته و فهرستی از این استارتاپ های جوان و در حال رشد در سال ۲۰۱۷ را معرفی کرده است.
داستان های کوچک لقمه برای گوشی همراهتان 

 ۱- داستان های کوچک لقمه برای گوشی همراهتان نام شرکت: هوکد (قلاب، Hooked) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: سه میلیون دلار
هوکد داستان ها را به اندازه ای قابل هضم بدل می کند؛ به شکل و شمایل گپ و گفت های موبایلی و اجازه می دهد هر شخصی داستان خودش را بنویسد. چرا قرار است کارش بگیرد؟ هوکد خواندن داستانک ها را برای مخاطبان آسان می کند، به ویژه وقتی در ترافیک روزمره گیر افتاده اند. این شرکت در حال کار با تهیه کنندگان هالیوود است تا استعدادهای جدید را بشناسد و خود را متعهد به حفظ مالکیت معنوی دانسته است.


رابین هود (Robinhood)  ۲- معاملات سهام رایگان نام شرکت: رابین هود (Robinhood) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۶۶ میلیون دلار
رابین هود یک اپ برای انجام معاملات سهام رایگان است و خرید و فروش سهام از روی گوشی را آسان می کند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ با رایگان شدن، آسان شدن و ملموس شدن تبادل سهام، رابین هود به مردم اجازه می دهد که وارد خرید و فروش سهام شرکت ها شوند، بدون اینکه هزینه های گزافی را متقبل شوند. این بستر را بختی برای انقلاب در مالکیت سهام در هزاره جدید می دانند.


لورل اند ولف (Laurel & Wolf)  ۳- طراحی داخلی آنلاین نام شرکت: لورل اند ولف (Laurel & Wolf) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۲۵ میلیون دلار
 «لورل اند ولف» به آسانی مردم را به طراحان داخلی آنلاین متصل می کند و تغییر و تبدیل فضا را آسان و مقرون به صرفه می کند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ بسیاری دوست دارند فضای دکوراسیون داخلی خانه های شان را تغییر بدهند ولی ایده ای برای انجام آن ندارند و نمی توانند حقوق یک معمار داخلی را پرداخت کنند. لورل اند ولف با آنلاین کردن این کار، هم هزینه ها را کاهش می دهد و هم زمان برای انجام آن را.


اپن دُر (Opendoor)  ۴- سبک دیگری از بنگاه داری نام شرکت: اپن دُر (Opendoor) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۳۲۰ میلیون دلار
 «اپن دُر» با برگزاری مزایده آنلاین به صاحبخانه اطمینان خاطر می دهد که با بالاترین قیمت ممکن خانه اش را به فروش رسانده است. این بستر ارزش منصفانه بازار را می سنجد و به صاحبخانه پرداخت می کند، آن هم قبل از فروش مجدد خانه و با یک ضمانت ۳۰ روزه. چرا قرار است کارش بگیرد؟ «اپن دُر» بی شک تاثیر شگرفی در بنگاه داری های محلی خواهدداشت.


گیم تایم (Game time) ۵- خرید موبایلی بلیت برای رویدادهای زنده نام شرکت: گیم تایم (Game time) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۳۳.۳ میلیون دلار
 ین اپ کمک می کند تا بلیت های لحظه آخری رویدادهای زنده ورزشی و تفریحی را بتوان تهیه کرد و آن بلیت ها را بتوان با دوستان به اشتراک گذاشت. چرا قرار است کارش بگیرد؟ گیم تایم در خرید و فروش بلیت همه چیز را به آسان ترین حد ممکن رسانده است؛ از توزیع بلیت بین دوستان با پیامک گرفته تا خرید بلیت، آن هم فقط با گرفتن یک عکس! همین سبب شده که پرسرعت ترین رشد را در شرکت های فروش بلیت از آن خود کند.


دِ اسکیم (The Skimm)  ۶- خبرنامه ای صبحگاهی که نسل جدید باید بخوانند نام شرکت: دِ اسکیم (The Skimm) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱۶.۴ میلیون دلار
 «د اسکیم» خبرنامه ای صبحگاهی است (همراه با اپ) که اخبار جهان را در حد سرخط ها و توضیحات بسیار کوتاه فشرده می کند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ این خبرنامه را که دو روزنامه نگار سابق راه اندازی کردند، چهار میلیون دنبال کننده دارد. ترکیب زیرکانه اخبار در خبرنامه، حال سبب شکل گیری محیط اپ و تجربه تجاری جدیدی شده است.


زیپ لاین (Zipline) 
 ۷- پهپادهایی که زندگی ها را نجات می دهند نام شرکت: زیپ لاین (Zipline) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۸۵ میلیون دلار
 زیپ لاین، پهپادی است که اقلام ضروری نجات بخش را مانند و اکسن ها، داروها و خون، منتقل می کند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ زیپ لاین قرار است نخستین سامانه ارائه خدمات ارسال پهپادی جهان شود. این پروژه قرار است از رواندا سر برآورد که جاده هایی بد و زیرساختی نامناسب دارد که رسیدن به بیمار را سخت و گهگاه ناممکن می کند.


دیسکورد (Discord) 
 ۸- صدا و متن گپ و گفت بازی بازها، همه در یک جا نام شرکت: دیسکورد (Discord) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۲۹ میلیون دلار
 دیسکورد باعث می شود که بازی بازها به جای صحبت اسکایپی و تلفنی و مسیج دادن به همدیگر در یک پلتفورم با هم گپ و گفت کنند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ از زمان راه اندازی این پلتفورم در اردیبهشت امسال ۲۵ میلیون گیمر در این سامانه ثبت نام کرده اند و ۱۰۰ میلیون پیام پیام در هر روز بین آنها رد و بدل کمی شود، به این تریب با نبود سامانه ارتباط مستقیم بازی بازها دیسکورد به خوبی جای خالی را پر کرد.


هولار (Hollar) 
 ۹- فروشگاه خرده فروشی لوزام خانگی آنلاین نام شرکت: هولار (Hollar) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۴۷.۵ میلیون دلار
 هولار خرده فروشی های لوازم خانگی را از نو برای فضای آنلاین ابداع کرده است؛ هولار تضمین می کند که این قیمت ها ارزان ترین و منصفانه ترین در بازار است. چرا قرار است کارش بگیرد؟ با این که سهم خرده فروشی های لوازم خانگی در بازار کم نیست ولی فقط پنج درصد از تراکنش آنلاین سهم دارند. رشد ۵۰ درصدی هر ماه هولار نشان می دهد که مشتریان این خرده فروشی ها عاشق سهولت دسترسی تجارت الکترونیک هستند.


آفِرم (Affirm) 
 ۱۰- یک راه جدید برای پرداخت هزینه نام شرکت: آفِرم (Affirm) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۵۲۰ میلیون دلار
 آفِرم از نقطه خرید وام می دهد تا مشتریان بتوانند در چند ماه خریدشان را بپردازند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ این روش که در ایالات متحده قرار است همگانی شود، به نوعی همان شیوه پرداخت و فروش اقساطی است که پیش تر در مغازه های سنتی و برمبنای اعتماد صورت می گرفت. حال جای بانک ها، یک شرکت حاضر به اعتباردهی و تضمین این کار در ابعاد یک کشور شده است.

سوشال فایننس (سوفی، Social Finance) 
 ۱۱- سوفی نام شرکت: سوشال فایننس (سوفی، Social Finance) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار
 سوفی درصدد است ساز و کار وام دهی را با کاهش بهره وام های دانشجویی تغییر دهد و به نوعی از بدهی دانشجویان بکاهد. چرا قرار است کارش بگیرد؟ سوفی نگاهی جدید به سرمایه پیدا کرده است؛ ساز و کاری با کمترین بهره برای وام گیرندگان و بیشترین سود ممکن برای سرمایه گذاران با توجه به دورزدن و بروکراسی های عادی بانک ها.


دِ ریل ریل (The Real Real) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر 
 ۱۲- فروشگاه آنلاین کالاهای لوکس دست دوم نام شرکت: دِ ریل ریل (The Real Real) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱۲۳ میلیون دلار
 این فروشگاه دست دوم، کالاهای لوکس دست دوم را (پس از تایید) با نرخ های پایین به فروش می رساند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ این شرکت از زمان آغاز اجرای آن، سالانه ۷۵ تا ۱۰۰ درصد رشد داشته است. با افزایش استقبال از این سامانه انتظار می رود در سال ۲۰۱۷، خرده فروشی و جزء فروشی فیزیکی آن نیز راه بیفتد.

مینتد (Minted) 
 ۱۳- بازار طراحی آنلاین نام شرکت: مینتد (Minted) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۸۹ میلیون دلار
 این شرکت آنلاین، خرید کارت های سفارشی را آسانتر و مقرون به صرفه تر از همیشه کرده است؛ اما کارش محدود به این نماند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ مریم نفیسی که والدینی ایرانی و چینی دارد، مدیرعامل باتجربه ای است که زمان زیادی را صرف توسعه مینتد در سال ۲۰۱۶ کرده است؛ از طراحی دکور خانه ها تا خرده فروشی های فصلی.


ارنی (Earny) 
 ۱۴- زمان گران فروشی که گذشت، پولت را پس بگیر نام شرکت: ارنی (Earny) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱.۲ میلیون دلار
 ارین، قیمت هر چیزی که شما خریده اید را دنبال می کند و با کاهش و افت قیمت آن، پول تان را بر می گرداند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ این یک نوع مبارزه حقوقی با گران فروشی است، برخی خرده فروشی ها با قیمتی گزاف اقدام به گران فروشی می کنند ولی قیمت واقعی چیز دیگری است. در فضای آنلاین اما همه چیز به سرعت قابل پیگیری است. گویی «ارنی» کارگزار تعزیرات آنلاین است.

اوی (Away) 
 ۱۵- سازنده چمدان های فناوری دوست نام شرکت: اوی (Away) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱۱ میلیون دلار
 این چمدان ها که از فناوری های به روزی بهره می برند، حتی قابلیت شارژ گوشی و تبلت همراه را به مسافر می دهند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ آن طور که معلوم است، فناوری های به کار رفته در این چمدان ها، جدا از امکان دنبال کردن آن ها و فناوری های خاصی که برای راحتی مسافر یکجا جمع کرده اند، به دنبال سورپرایزهایی در سال ۲۰۱۷ هم هستند، چیزی که شاید بسیاری از مسافران دنبالش باشند.

دیا اند کو (Dia & Co) 
 ۱۶- جعبه اشتراک لباس های سایز بزرگ نام شرکت: دیا اند کو (Dia & Co) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۲۵ میلیون دلار
 آن ها با مدل «در خانه امتحان کن»، لباس ها و بدلیجات تزیینی را به در خانه هایی می رسانند که مشترکان «سایز بزرگ» دارند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ آنها بازار هدف خود را محدود به افرادی کردند که کمتر طراحی خاص آنها با اقبال رو به رو می شود. افرادی که به سایزهای بزرگ لباس و بدلیجات نیاز دارند، حق انتخاب زیادی در بازار ندارند؛ اما حالا می توانند در خانه انتخاب های زیادی را امتحان کنند.

آمینو (Amino) 
 ۱۷- سبک جدیدی از «اپ» سازی نام شرکت: آمینو (Amino) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۲۸ میلیون دلار
 آمینو به هر شخصی که سر از اینترنت دربیاورد این امکان را می دهد که اپ خودش را بسازد و آن اپ را در پلتفورم آمینو راه اندازی کند. اگر کارش گرفت، آن را به اپ استور معرفی می کند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ برخلاف آن که آمارها نشان می دهد تمایل جهانی برای نصب اپ کاهش پیدا کرده است. آن ها بیش از ۲۵۰ اپ جدید را با موفقیت به اپ استور معرفی کرده اند.

مارکو پولو (Marco Polo) 
 ۱۸- یک بیسیم برای نوجوانان نام شرکت: مارکو پولو (Marco Polo) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۲۵ میلیون دلار
 نیمی شبیه به اسنپ چت و نیمی شبیه به یک بیسیم؛ این اپی است برای گپ و گفت که محبوب نوجوانان شده. چرا قرار است کارش بگیرد؟ نه ویدئو چت جدید است و نه فناوری بیسیم، اما ترکیب آن هاست که چیزی متفاوت و پدیده خاص کم سن و سال ها را پدید آورده است.

پلوز اند موز (Plowz & Mowz) 
 ۱۹- برف روبی به سبک برخط نام شرکت: پلوز اند موز (Plowz & Mowz) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱.۵ میلیون دلار
 ترکیبی از مشاغل فصلی که برای نگه داری خانه های بزرگ (ویلاها) لازم است را یک جا و آنلاین تقاضا دهید. چرا قرار است کارش بگیرد؟ برف روبی، چمن زنی، برگ روبی و… این ها کارهایی است که می توان امید داشت برای تقاضا و انجام درست آن از شبکه اینترنت بهره برد؛ تقاضا، اجرای درست کار و پرداخت همگی به واسطه این اپ ممکن شده است.

چددار (Cheddar) 
 ۲۰- یک سامانه پخش زنده جدید از اخبار کسب و کار نام شرکت: چددار (Cheddar) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱۳ میلیون دلار
 یک سامانه پخش زنده و مبتنی بر تقاضا که قرار است اخبار دست اول کسب و کار را به لحظه به دست مخاطب برساند. چرا قرار است کارش بگیرد؟ پایگاه ها و شبکه های معتبر انتشار اخبار دست اول کسب و کار کم نیستند، اما تفاوت در اینجا است که این سامانه با بهره گیری از تجارب پخش زنده در اینترنت می خواهد اخبار را سریعتر و آسانتر از هر روش دیگری به دست مخاطب برساند.


 ۲۱- کلیپ های ویدئویی به لحظه نام شرکت: موزیکالی (Musically) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱۶ میلیون دلار
 مزیکالی با ممکن ساختن تولید به لحظه کلیپ های ویدئویی، محبوب نوجوانان شده است. چرا قرار است کارش بگیرد؟ آن ها همین حالا هم نوازندگان و ستاره های جدید را به دنیا معرفی کرده اند، بی آنکه تهیه کننده ای در کار باشد. موزیکالی از دو سال پیش در صدر اپ های ۲۰ کشور قرار گرفته است و یک میلیون ویدئو روی این سامانه بارگذاری شده است.

 ۲۲- ذخیره عکس ها در فضای ابری نام شرکت: اور (Ever) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱۳ میلیون دلار
 به طور خودکار عکس های گوشی را در فضای ابری (خارج از گوشی در بستری آنلاین) ذخیره می کند و حافظه گوشی را همیشه به اندازه کافی خالی می گذارد


 ۲۳. ویدئوچت گروهی نام شرکت: هوس پارتی (Houseparty) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۶۹.۵ میلیون دلار
 این ویدئو چت گروهی اجازه اضافه شدن افراد تا ۸ نفر را می دهد (شبیه یک دورهمی آنلاین) و به آنها اجازه می دهد به آسانی به این چت وارد و خارج شوند. چرا قرار است بگیرد؟ تماشای آنلاین دوستان در نقاط مختلف جهان به صورت زنده در یک جا، شاید گامی باشد که بتواند نرم افزارهای قدرتمند چت اخیر را پشت سر بگذارد.

 ۲۴. یک جایگزین غیر لبنی شیر نام شرکت: ریپل (Ripple) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۴۴ میلیون دلار
 «ریپل فودر» یک استارتاپ نوآورانه و فناورانه خوراکی برای ارائه جایگزین غیر لبنی شیر است. چرا قرار است بگیرد؟ بازار نوشیدنی های جایگزین فرآورده های لبنی در جهان به سرعت در حال رشد است و «ریپل» با میزان بالای پروتئین (هشت برابر شیر بادام و تقریبا به میزان برابر شیرهای متداول لبنی) در این دسته برای خود جا باز کرده. این در حالی است که ریپل همچنان میزان قند پایینی دارد و عطر و طعم جذاب خود را حفظ کرده است.

 ۲۵. آسان کردن حمل و نقل مرسوله ها نام شرکت: شیپ (Shyp) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۶۲ میلیون دلار
 «شیپ» بسته بندی کردن وسایل و دسته بندی و جابجایی آنها از مبدا به مقصد را آسان تر می کند. چرا قرار است بگیرد؟ این استارتاپ، هزینه گران و راه و روش بی کیفیت حمل و نقل مرسوله ها را هدف قرار داده است و بیش از هر کاری به کاربر و مخاطب خود در هر سطحی (از کارهای شخصی تا کسب و کارهای بزرگ) این فرصت را می دهد که مقرون به صرفه ترین شکل و سامانه ارسال کالا را انتخاب کند.

 ۲۶. دوربینی با ۱۶ لنز نام شرکت: لایت (Laght) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۶۴.۷ میلیون دلار
«لایت» درصدد جایگزین کردن دوربین های حرفه ای (DLSR) با دوربینی فشرده (کامپکت) ۱۶ لنزی است. چرا قرار است بگیرد؟ هیچ یک از گوشی های هوشمند به کیفیت لازم و قابل قیاس ثبت شده با دوربین های حرفه ای نرسیده اند. استارتاپ لایت درصدد است در سال پیش روی میلادی دوربینی سبک اما ۱۶ لنزی معرفی کند که کیفیتش قابل رقابت با دوربین های حرفه ای است.

 ۲۷. راهی جدید برای فروش خودروهای دست دوم نام شرکت: شیفت (Shift) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۷۴ میلیون دلار
 «شیفت» یک سامانه خدمات رسانی است که تام خدمات لازم برای فروش خودروی دست دوم را در اختیار می گذارد؛ از تست گرفتن تا کاغذبازی های انتقال سند خودرو. چرا قرار است بگیرد؟ هر کسی که بخواهد خودروی دست دوم بخرد، نیاز دارد به یک فرد خبره که تجربه رانندگی خودروی مورد نظرش را صادقانه بگوید. چه چیزی بهتر از یک سامانه که خودش همه کارهای لازم را می کند.

 ۲۸. یک سامانه همیشه روشن برای ثبت تصویر بازی های e-sports نام شرکت: فورژ (Forge) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۹ میلیون دلار
 «فورژ» تصویری زنده از روند و فضای بازی (گیم) هر بازی باز که بخواهد را روی اینترنت پخش (استریم) می کند. چرا قرار است بگیرد؟ به کمک «فورژ» گیمرها این فرصت و امکان را دارند که لحظات خاص بازی خود را ثبت کنند و به اشتراک بگذارند. همگانی شدن این امکان، فرصتی برابر پیش روی گیمرها قرار می دهد تا مانند هر بازی باز حرفه ای، این صحنه را عمومی کنند.

 ۲۹. سامان ثبت هدایای آنلاین زناشویی نام شرکت: زولا (Zola) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۴۰.۸۵ میلیون دلار
 یک شبکه عظیم از پیک موتوری ها که هر آنچه در محدوده آمریکایی لاتین سفارش داده شود را به سرعت به مقصد می رساند. چرا قرار است بگیرد؟ رسم جذابی در کشورهای توسعه یافته به راه افتاده که برای کادوی عروسی دیگر لازم نیست افراد سرگیجه بگیرند. سنت قدیمی تر این کشورها در تحویل گرفتن فهرست کالاهای پیشنهادی و اساسی مورد نظر عروس و داماد، حال آنلاین شده است.

 ۳۰. ارسال محموله درخواستی برای آمریکای لاتین نام شرکت: رپی (Rappi) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۲۴۰ هزار دلار
یک شبکه عظیم از پیک موتوری ها که هر آنچه در محدوده آمریکای لاتین سفارش داده شود را به سرعت به مقصد می رساند. چرا قرار است بگیرد؟ در ایران مشابه اوبر را که خدمات تاکسی آنلاین است شاهدیم (مانند اسنپ و تپ سی). ایده «رپی» هم از مدل امتحان شده (پست میتز» آمریکا گرفته شده است و فقط در مکزیک و کلمبیا یک میلیون سفارش در سال گذشته دریافت کرده است.

 ۳۱. رزرو کننده آنلاین نام شرکت: رزرو (Reserve) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱۵ میلیون دلار
«رزرو» مرحله رزرواسیون در هر سرویس دهنده ای را با اپ، آسان تر از هر زمان دیگری می کند. چرا قرار است بگیرد؟ تا پیش از این هم فرآیند رزرو کردن میز در رستوران یا کافی شاپ، فرآیند سختی بود و به سختی قابل اعتماد ولی حال این سامانه هم قیمت های مناسب را در اختیار مشتری ها قرار می دهد و هم سطح مشتری های خوش قول و وظیفه شناس را به صاحبان رستوران ها نشان می دهد.

 ۳۲. طرح بازنشستگی بهتر نام شرکت: فور آس اول (For Us All) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۱۳ میلیون دلار
 «فور آس اول» به نوعی سرمایه گذاری قانونی در آمریکا برای دوران بازنشستگی را (که به اعتبار کنار گذاشتن سرمایه، در وهله اول به آن مالیات نمی خورد) تسهیل می کند. چرا قرار است بگیرد؟ این استارتاپ یک قلک بزرگ و کاربردی بازنشستگی می سازد که هر کسی می تواند برای بازنشستگی خود پولی را کنار بگذارد و خیالش راحت باشد که مالیاتش را در وهله نخست نمی پردازد.

 ۳۳. اپی برای پس انداز کردن نام شرکت: دیجیت (Digit) سرمایه گذاری سرمایه گذار خطرپذیر: ۳۶ میلیون دلار
این اپ پس از اتصال به حساب بانکی کاربر، هر چند روز یک بار نگاهی به تراز مالی و هزینه ها می اندازد و بخشی از پول داخل حساب را برای پس انداز کردن بر می دارد. چرا قرار است بگیرد؟ پس انداز کردن در عصر مدرن با اپ «دیجیت» شمایل دیگری برای خود پیدا کرده است و جای توصیه ها و نصیحت های والدین را همین اپ پر خواهد کرد که هر چند وقت یک بار پولی را ذخیره می کند.
0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید