رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان گفت: بیش از یک هزار و ۶۰۰ متقاضی برای مهارت آموزی در حرفه های مختلف در قالب این طرح نامنویسی کردند که فرایند اتصال آنها به بازار کار پس از طی دوره های آموزشی آغاز میشود.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، محمد حیدری در گفت وگویی با بیان اینکه استقبال از این طرح بیش از تعهد جهاد دانشگاه قم بوده است، افزود: گلیم بافی، قالی بافی، تولیدات چرمی، طراحی و ساخت عروسک، مجسمه سازی و حجم سازی، خیاطی لباس و پوشاک، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، مترجمی متون، و سازنده زیورآلات سنتی از جمله رشته هایی است که در قالب این طرح آموزش داده می شود.
وی ادامه داد: همچنین متقاضیان در زمینه هایی چون مدیر محتوای نرمافزار، ویرایشگر متون، صندل و کفش، برنامه نویسی، انیماتور و فراوری کننده محصولات شامل پاک کردن، خشک کردن و بسته بندی میوه جات و سبزی جات پس از مهارت آموزی امکان اشتغال برای آنها فراهم می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم، گفت: بیش از ۱۴ دوره عمومی و تخصصی در قالب ملی توسعه مشاغل خانگی در این استان برگزار شده است که تاکنون ۱۳۰ نفر از متقاضیان به بازار کار متصل شده اند.
حیدری، ادامه داد: دوره های متنوعی در قالب این طرح در استان از جمله فرصت های شغلی، مدیریت ارتباط با مشتری، آشنایی با قوانین کسب وکار خانگی، کسب درآمد از اینستاگرام، بازاریابی و فروش، اصول و فنون مذاکره و خلاقیت در کسب وکار به صورت عمومی برگزار شده است.
وی ادامه داد: همچنین دوره های گلیم بافی، عروسک روسی، دست دوزهای چرمی، ساخت محصولات رزین، جعبه سازی و تولید محصولات بافتنی از جمله دوره های تخصصی است که برای متقاضیان مشاغل خانگی برگزار شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم با بیان اینکه مرحله سوم و آخر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در حال انجام است گفت: ثبت نام از متقاضیان جدید متوقف نشده است و همچنان ادامه دارد و افراد ۱۸ سال به بالا که جویای کار تمام وقت هستند می توانند در این طرح ثبت نام کنند.
حیدری، با بیان اینکه در این طرح تسهیلات اشتغال اعطا نمی شود، گفت: آزادی و استقلال عمل، ساعت کار انعطاف پذیر، محیط کار دلخواه، ریسک پایین کسب و کار، مراقبت از اعضای خانواده حین انجام کار و دایر بدون کسب و کار در زمان بروز بحران مانند شیوع ویروس کرونا بخشی از مزایای اشتغال در خانه است.
وی افزود: استفاده از بازار محلی شهری جهت عرضه محصولات خانگی، معافیت از عوارض اداری و تجاری تعیین و مصوب شوراهای اسلامی شهرها و روستاها، استفاده از نمایشگاه های فصلی استانی و شهری، ظرفیت سازی و شکل دهی بازارهای فروش با در اختیار گرفتن بازارها و پلتفرم های اینترنتی، توسعه کسب و کار با کمترین هزینه ممکن و برندسازی و استانداردسازی و ارتقای کمیت و کیفیت محصولات با کمک مشاوران جهاد دانشگاهی نیز از جمله مزایای عضویت صاحبان کسب و کار در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی محسوب می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم تاکید کرد: هم استانی هایی که به شرکت در این طرح رایگان علاقه دارند و نتوانسته اند تاکنون مشخصات خود را در سامانه هوشمند این طرح ثبت کنند می توانند با مراجعه به پایگاه inhb.ir نسبت به نام نویسی، تکمیل مشخصات و آموزش مهارت های شغلی اقدام کنند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی شهریورماه سال جاری به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی در ۳۱ استان کشور آغاز و هم اکنون در سومین مرحله از اجرای این طرح یعنی اتصال مهارت آموزان به بازار آغاز شده است
ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی
آینده / استارت آپ
استارتآپها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟
استارت آپ
صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا
اخبار / استارت آپ
اپلیکیشن شارژاپ
گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب
جذابترین ایدههای B2B در سال 2020
استارت آپ
تعریف استارت آپ startup
دانشنامه / استارت آپ / مقاله
۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند
استارت آپ
ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید
راهکارها و ترفند ها / استارت آپ
استارتآپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان
استارت آپ
شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی
استارت آپ
برنامه شبکه اجتماعی تیندر
گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ
10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان
استارت آپ
پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی
آینده / استارت آپ
ایده های استارتاپی فراموش شده
دورنما / بازار / استارت آپ
اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد
استارت آپ
بررسی مهمترین چالشهای تیمهای استارتاپی
استارت آپ
نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات
گفت و گو / بازار / استارت آپ
مصاحبه با مدیرعامل و بنیانگذار استارتاپ Moz
گفت و گو / استارت آپ
آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب
استارت آپ
راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی
استارت آپ
معرفی هشت استارتآپ موفق ایرانی در حوزه فینتک
استارت آپ
اولین مرورگر شرعی دنیا
استارت آپ
از صفر تا پیست
استارت آپ
معرفی برترین استارتاپهای CES 2019
اخبار / استارت آپ
ازدواج با فرد ثروتمند یا خوش اخلاق
سبک زندگی / برترین ها
هدف از تشکیل خانواده چیست
سبک زندگی
اول عاشق شویم، بعد ازدواج کنیم
سبک زندگی
خانواده چیست
سبک زندگی
مشاوره خانواده چیست؟
سبک زندگی
اولویتهای پسانداز خانواده چیست؟
سبک زندگی
هزینه های خانواده چیست؟
سبک زندگی
راهکار بیشتر حرف زدن اعضای خانواده چیست؟
سبک زندگی
چرخه زندگی و خانواده چیست؟
سبک زندگی
اهداف و اصول تشکیل خانواده
سبک زندگی
آموزش جنسی نادرست به سبک خانم جلسه ای
سبک زندگی
لطفا تماشاچی آزار زنان نباشید!
سبک زندگی
کودک آزاری؛ از نشانهها و دلایل تا درمان
گزارش / سبک زندگی / پرورش کودکان
روش های تعیین هدف و مسیر زندگی برای رسیدن به موفقیت
سبک زندگی
مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
تمامی حقوق برای سایت فوق محفوط است.
S-TECH: ایرانی توانمند | Powered by: مجله اینترنتی دیپروتد