اجلاس جهانی شورای پژوهش با حضور ایران برگزار شد
با حضور صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛
اجلاس جهانی شورای پژوهش با حضور ایران برگزار شد
 اجلاس جهانی شورای پژوهش در سال ۲۰۱۹ با حضور صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران برگزار شد تا موضوعاتی همچون چالش‌های موجود در حمایت از پژوهشگران جوان بررسی شود.

به گزارش دیپروتد به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اجلاس جهانی شورای پژوهش (GRC) در سال ۲۰۱۹ با موضوع اثربخشی پژوهش اردیبهشت ماه سال جاری در شهر سائوپائولو برگزار شد. در جلسه حاشیه ای این اجلاس با حضور نمایندگان بنیادهای حامی پژوهش منطقه آسیا و اقیانوسیه چالش های موجود در حمایت از پژوهشگران جوان و ارائه سیستم منصفانه داوری مورد بررسی قرار گرفت. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز به عنوان نماینده ایران از سال ۱۳۹۴ به عنوان عضو منطقه آسیا و اقیانوسیه در جلسات GRC حضور داشته است.



بررسی اثربخشی علمی و اقتصادی طرح های پژوهشی در اجلاس ۲۰۱۹

بنابراین در این دوره نیز صندوق در این اجلاس حضور داشت که در آن به بررسی موضوع اثربخشی پژوهش از دو منظر پرداخته شد. «اثربخشی اجتماعی و اقتصادی به مثابه معیاری برای تخصیص بودجه» و «نشان دادن اثربخشی علمی، اقتصادی و اجتماعی طرح های پژوهشی حمایت شده» موضوعات اجلاس جهانی شورای جهانی پژوهش در این دوره بود.



در سال های گذشته موضوعاتی همچون داوری طرح های پژوهشی و جایگاه زنان در پژوهش در GRC مطرح شده که صندوق به نوبه خود توانست با استفاده از تجربیات به دست آمده چارچوب جدیدی برای داوری های خود تعریف کند. همچنین راه اندازی کارگروه زنان در پژوهش از دستاوردهای دیگر این حضور است. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال ۲۰۱۸ میزبان اجلاس منطقه آسیا و اقیانوسیه GRC در شهر تهران شد. همچنین نماینده صندوق از سال ۲۰۱۸ به عضویت کمیته اجرایی (ESG) انتخاب شده است.



بر اساس این گزارش، GRC سازماني متشكل از سران بنيادهاي حامي پژوهش همچون بنياد ملي علم آمريكا ( NSF ) و انجمن ترویج علم ژاپن (JSPS) و بنیاد علم سوییس (SNSF) است كه با اهدافي مانند بهبود ارتباطات و همكاري ها ميان بنيادهاي حامي پژوهش، به اشتراك گذاري بهترين شيوه هاي همكاري تحقيقاتي و رسيدگي به چالش هاي مشترك در امر حمايت از پژوهش فعاليت مي کند. این سازمان ساليانه دو اجلاس (جهاني و منطقه اي) برگزار مي كند که اجلاس سالیانه امسال به میزبانی مشترک بنیاد پژوهش سائوپائولو (FAPESP)شورای ملی پژوهش علمی و فناوری آرژانتین (CONICET) و بنیاد پژوهش آلمان (DFG) برگزار شد.

نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید