تاکید بر ارتباطات با کیفیت و ارزان‌ قیمت
باید مردم ایران و افغانستان از ارتباطات باکیفیت و البته ارزان‌قیمت برخوردار شوند وزیر ارتباطات در دیدار با همتای افغانستانی: باید مردم ایران و افغانستان از ارتباطات باکیفیت و البته ارزان‌قیمت برخوردار شوند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با همتای افغانستانی خود تأکید کرد که باید به‌صورت ویژه روی بهبود ارتباطات میان ایران و افغانستان کار کرد تا مردم دو کشور از ارتباطات باکیفیت و البته ارزان‌قیمت برخوردار شوند.

 عصر امروز، محمدجواد آذری جهرمی در پایان سفر دوروزه «شهزاد گل آریوبی» وزیر مخابرات و تکنولوژی معلومات افغانستان میزبان او و هیئت همراه بود که یک‌بار دیگر ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم گفت: خوشحالم در سفر کوتاه خود به تهران ارزیابی مثبتی از مذاکرات و دیدارهای خود داشتید.

وی افزود: درهرحال ایران و افغانستان دارای زبان مشترک هستند، مردمانی دارند که به لحاظ فرهنگی بسیار به یکدیگر نزدیکند و از مرزی برخورداریم که سالیان سال واسطه دوستی بین ما بوده است و فضایی ارتباطی داریم که مدیریت آن دست ما بوده  و می‌تواند دوستی بین دو کشور را زیاد کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بابیان اینکه تعداد زیادی از مهاجرین ایران را مردم خوب افغانستان تشکیل می‌دهند گفت: این مهاجرین در کشور ما اقامت دارند، کار  و تجارت می‌کنند و اثرگذار هستند. آن‌ها نیازمندند که با خانواده خود در ارتباط باشند. این ارتباط می‌تواند مالی، اینترنتی و یا تلفنی باشد و ما می‌توانیم این شرایط را برای آن‌ها تسهیل کنیم.

آذری جهرمی بابیان اینکه باید به‌صورت ویژه روی بهبود ارتباطات میان ایران و افغانستان کار کرد تا مردم دو کشور از ارتباطات باکیفیت و البته ارزان‌قیمت برخوردار شوند گفت: ایران با سرمایه‌گذاری خود فیبر نوری را تا مرز افغانستان جهت بهره‌برداری و دریافت اینترنت کشیده است ولی به دلیل برخی مشکلات داخلی در افغانستان اپراتورها اینترنت ایران را نه از طریق فیبر بلکه از طریق رادیو دریافت می‌کنند.

وی افزود: ارتباط رادیویی هم گران‌تر است و هم کیفیت پایین‌تری دارد و وقتی هم که قطع می‌شود تا اتصال مجدد زمان زیادی صرف می‌شود. هزینه گران بودن اینترنت و عدم کیفیت را هم مردم افغانستان می‌دهند که ضروری است نسبت به رفع مشکل هر چه زودتر اقداماتی انجام شود.

آذری جهرمی در خاتمه تأکید کرد: زمینه همکاری زیادی بین دو کشور وجود دارد و می‌توانیم به‌تدریج آن را گسترش دهیم که در جریان سفری که به افغانستان خواهیم داشت تلاش می‌کنیم تا تفاهمات فی‌مابین را اجرایی کنیم.

پس‌ازآن شهزاد گل آریوبی وزیر مخابرات و تکنولوژی معلومات افغانستان هم ضمن تشکر از همتای ایران به خاطر پذیرایی گرم و صمیمانه گفت: ما در این سفر کوتاه برنامه‌ها و ملاقات‌های بسیار خوبی داشتیم. شرکت‌های خصوصی زیادی به ما معرفی شدند که همگی از ظرفیت‌های بسیار خوبی برای همکاری با کشور ما برخوردار هستند.

وی افزود: بازدیدی از شرکت‌ زیرساخت داشتم که آن‌ها هم از ظرفیت و تجربه بسیار خوبی هم از بعد نیروی انسانی و هم از بعد سرمایه مالی برخوردار بود. خوشحالیم که این امکان فراهم شد تا این ملاقات‌ها را داشته باشیم.

گل آریوبی بابیان اینکه ما باید روابط خود را با دولت جمهوری اسلامی ایران در تمام حوزه‌ها توسعه دهیم گفت: این علاقه‌مندی از جانب دولت ما وجود دارد که در زمینه‌های مختلف به‌ویژه در حوزه‌های تکنولوژی، مخابرات و ارتباطات روابطمان را توسعه دهیم.    

وزیر مخابرات افغانستان در پایان این دیدار به‌طور رسمی محمدجواد آذری جهرمی را برای سفر افغانستان دعوت کرد و ابراز امیدواری کرد که در جریان این سفر روند رو به رشد همکاری‌های و توافقات تسریع پیدا کند.  

0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید