چگونه از گوشی خود پول دربیاوریم
 دیپروتد چگونه از گوشی خود پول دربیاوریم 
در دنیا دو دسته آدم وجود دارند: دسته اول چیزی را هزینه می بینند و دسته دوم همان چیزها را منبع درآمد به حساب می آورند. مثلا اگر یکی از افراد دسته اول برای تفرج به کنار رودخانه ای برود، فکر می کند که برای سفرهای بعدی چه چیزهایی همراه بیاورد یا چه چیزهایی باید بخرد تا سور و ساتش کامل شود اما اگر فردی از دسته دوم برای تفرج به کنار همان رودخانه برود، سریع به فک رمی افتد که با فراهم کردن امکانات در آنجا، محلی برای تفریح مردم ایجاد کند و از این راه درآمدی کسب کند یا این که در ضمن معاشرت با دیگران و اطلاع از ذائقه و علایق آنها کشف می کند که آیا آب، سنگ های کف رودخانه و حتی هوای پاک آن محل تبدیل شدنی به پول هست یا خیر.


گوشی هوشمند نیز از این قاعده مستثنی نیست. این وسیله برای بسیاری نقش سیاه چاله ای را دارد که بخش درخور توجهی از دارایی شان را به کام خود می کشد. از خرید آخرین و پیشرفته ترین مدل های گوشی گرفته تا خرید لوازم جانبی و بازی های پولی، همچنین هزینه اینترنت و وی پی ان و خدمات جانبی اپراتورها و مهم تر از همه، خرید کالاها و نرم افزارهای لازم و بی مصرف، همگی قاتلان پول ما هستند.

اما دسته دوم در این چاه ویل هم به دنبال پول می گردند و یکی از مهم ترین هدف های آنها، افراد دسته اول اند. حال اگر می خواهید از دسته اول به جایی در نزدیکی دسته دوم کوچ کنید، با ما همراه شوید.

چطور از موبایل پور دربیاوریم؟

خط رند

اگر شماره همراه تان رند است و این رند بودن شماره تا به حال، گلی به سر شما نزده و به هر دلیل قصد فروش آن را هم ندارید، می توانید با نصب یک برنامه مدیریت تماس قدرتمند و هدایت تماس های شخصی به یک خط دیگر، شماره رند خود را اجاره دهید. البته قبل از هر کاری باید با مشورت یک مشاور حقوقی، قراردادی رسمی با اجاره کننده خط منعقد کنید تا از آسیب های احتمالی در امان باشید.

بازاریابی

همان طور که می دانید، مهم ترین منبع درآمد در همه رسانه ها، تبلیغات است. اگر تمام وقت تان در شبکه های اجتماعی می گذرد، می توانید به سادگی از این محل امورات خودتان را بگذرانید. کافی است در زمینه علاقه یا تخصص تان کانال یا صفحه ای باز کنید. حتی اگر تولید یا تدوین محتوا از عهده تان خارج است، جمع آوری یا به اصطلاح «کپی – چسباندن» مطالب و حتی تیتر مطالب سایر رسانه ها، مخاطبان بسیاری را به خود جلب خواهد کرد.

با توجه به ذائقه فست فودی کاربران اینترنت، به ویژه کاربران ایرانی در شبکه های اجتماعی، می توانید اخبار و مطالب پرمخاطب را در کوتاه ترین شکل ممکن و با خیالی آسوده از اعتبار و سندیت آن، در کانال خود وارد کنید.

خرید و فروش

اگر گشت مختصری در اپلیکیشن های مربوط به سایت های خرید و فروش کالاهای نو و دست دوم بزنید، خواهید دید که همیشه فرصت های مناسبی برای خرید کالا از یک فرد و فروش آن به دیگری وجود خواهد داشت.البته لازمه این کار داشتن اطلاعات و شناخت کامل آن کالای خاص است.

در مورد کالاهای نو به این کار «دلالی مجازی» و در مورد کالاهای دست دوم «سمساری مجازی» می گویند و عده بسیاری در دنیا هم اکنون به این کار مشغول اند. اگر امکان آن را دارید که دستی هم به سر و گوش کالا ها مستعمل بکشید، این دیگر شغلی تمام عیار خواهد بود.

فروشگاه

شبکه های مجازی گذرگاه شبانه روزی میلیون ها نفر از مردم جهان هستند. بنابراین بدون اندک هزینه ای می توانید فروشگاه خود را در شبکه های اجتماعی برپا کنید. لازم نیست کالایی خارق العاده یا اعجاب انگیز ارائه دهید. از عسل و فندق و زیتون گرفته تا چوب اسکی و ساعت و مبلمان، هر کالایی که با آن آشنایی دارید، می تواند در فروشگاه مجازی تان عرضه شود. فقط باید نحوه ارسال کالا و دریافت وجه را از قبل طراحی نمایید. حتی می توانید فقط نقش مامور خرید را بازی کنید و کالاهای فروشگاه های دیگر را عرضه کنید.

حمل و نقل

در ایران و تقریبا همه جای د نیا، اپلیکیشن هایی وجود دارند که می توانید با عضو شدن در آنها، مسافرانی را که در مسیرهای هر روزه تان منتظر خودرو هستند پیدا کنید. این نرم افزارها با استفاده از جی پی اس گوشی ها، موقعیت برخط خودروها و مسافران را روی نقشه نشان می دهند. بدین صورت می توانید بدون بازماندن از کارهای روزانه، درآمد فراوانی را از این راه کسب کنید.

شکار لحظه ها

اگر الفبای عکاسی دیجیتال را بلد باشید، می توانید با همین گوشی هوشمندی که در دست دارید، برای خود درآمد مادام العمر دست و پا کنید. از هر چیزی که عکس یا فیلم بگیرید، ممکن است در گوشه ای از جهان و زمانی از حالا تا دویست سال دیگر، خریداری پیدا کند.

لزومی ندارد که عکس های تان سوژه استثنایی داشته باشد یا به اصطلاح هنری باشد. تنها کافی است چیزهایی درباره قاب بندی و نور بدانید. البته اگر موضوع عکس ها رویدادها و افراد خاص باشد، به طور طبیعی احتمال خریده شدن آنها بسیار بیشتر خواهد بود. به ویژه عکس های مراسم سنتی مانند عید نوروز، سیزده به در، گلاب گیری، قالی شوران، رقص های محلی و آیینی، همچنین اشخاص مهم سیاسی و هنرمندان، هواخواهان بیشتری دارد.




با ایجاد حساب کاربری در سایت های خرید و فروش عکس مانند «شاتر»، «استاک» و «گتی»، می توانید عکس های خود را برای فروش بارگذاری کنید. شما حتی فیلم های خود را نیز می توانید برای فروش در این وب سایت ها عرضه نمایید. این سایت ها به ازای هر بار خرید عکس شما از سوی کاربران، مبلغی را به حساب تان واریز می کنند. در صورتی که برای دریافت وجه خود از این سایت ها دچار مشکل شدید با مشاور بانکی «معیشت» تماس بگیرید.

فروش شیرینکاری

اگر تردستی یا کار بامزه ای بلدید، اگر می توانید چیز جالبی درست کنید یا چیزی را تعمیر کنید، اگر نکته هایی درباره زندگی روزمره می دانید که همیشه باعث تعجب دوستان تان می شود، همین حالا دست به کار شوید. ابتدا سعی کنید محیطی با حداقل صدای محیطی و دارای نور مناسب انتخاب کنید؛ سپس می توانید فیلم کوتاهی از اجرای خود تهیه نمایید. بعد از بارگذاری فیلم در وب سایت های اشتراک فیلم مانند «آپارات» یا «یوتیوب»، می توانید بسته به بازدید و تعداد ثبت نام کنندگان در کانال تان، حمایت کننده مالی کوچک یا بزرگی برای خود دست و پا کنید.

کارمزد مجازی

بسیاری از نیازهای امروز ما، نیازهای مجازی اند. یعنی بسیاری از خدمات و محصولاتی را که برای آنها پول می پردازیم تنها در فضای مجازی و به صورت دیجیتال دریافت می کنیم. این خدمات دارای گستره وسیعی هستند و شما می توانید با گذاشتن آگهی های رایگان در اینترنت یا ایجاد کانال در شبکه های اجتماعی، آنها را به دیگران ارائه دهید. ترجمه، طراحی، نقشه کشی، تایپ، مشاوره پزشکی و مهندسی، مشاوره مالی و حقوقی، همچنین رفع مشکلات رایانه و شبکه؛ از این دست خدمات اند.

ممکن است دریافت وجه برای برخی خدمات به صورت مستقیم انجام نشود. بدین معنی که با ایجاد وب سایت یا کانال خاص و ارائه خدمات تخصصی، از راه جذب آگهی یا حمایت کننده مالی، به کسب درآمد بپردازید.

انجام معاملات در بورس

هم اکنون می توانید در میان فشار بی امان مسافران مترو و بی آر تی، یا در حال صرف ناهار، یا به یاری گوشی های ضد آب ،حتی در استخر و حمام ترکی هم به انجام معاملات سهام در بورس تهران بپردازید. البته باز هم توصیه همیشگی را فراموش نکنید: «قبل از انجام هر کاری، دانش خود را در آن افزایش دهید.»

تبلیغ رایگان

اگر مغازه یا کسب و کاری دارید، می توانید بدون پرداخت هزینه ای آن را به همگان معرفی کنید و درآمد خود را به سادگی افزایش دهید. برای این کار با گوشی هوشمند خود وارد نرم افزار راهیاب گوگل شوید و پس از روشن کردن مکان یاب (Location) گوشی، از مغازه یا رستوران خود عکس بگیرید و روی نقشه بارگذاری نمایید.

همچنین با استفاده از گزینه Add a place می توانید نام و نوع کسب و کار خود را برای کاربران مشخص کنید. پس از این، هر کاربری که در نزدیکی شما به جستجوی رستوران یا کسب و کار شما بپردازد، نقشه گوگل، وی را به سمت شما راهنمایی خواهد کرد.

از قلم افتادگان

تلفیق امکانات گوشی هوشمند شما و اینترنت، فرصت های شغلی بی شماری را در اختیارتان قرار می دهد. شما می توانید ده ها فعالیت جدید به فهرست بالا اضافه کنید. پس، از همین حالا سعی کنید به گوشی خود به عنوان منبع درآمد نگاه کنید.
0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید